Byta stuprör & hängrännor i Kinna & Marks Kommun

Välkommen till vårt takläggningsföretag, vi är experter bland annat på att byta stuprör och hängrännor. Tror du att ditt hem drabbats av eller riskerar att drabbas av vattenskador på grund av defekta dräneringssystem? Då är det dags att kontakta oss.

Din expert på vattenavrinning i Kinna

Stuprör och hängrännor är viktiga för att förhindra vattenproblematik i ditt hem. Ett fungerande dräneringssystem skyddar ditt hus från vattenskador och förhindrar kostsamma reparationer i framtiden.

 • Montera nya hängrännor och stuprör
 • Reparera och renovera befintliga takrännor
 • Justera fall/lutning för optimal vattenavrinning
 • Takrenoveringar
 • Plåtgarneringar
 • Byten och montering av fönsterbleck

Varför välja oss för bytet?

Vårt erfarna team har lång erfarenhet och kunskap inom takläggning och plåtslageri. Vi levererar kvalitet och tillförlitlighet vid varje projekt vi tar oss an. Dessutom kan du som är privatkund dra nytta av ROT-avdraget när du anlitar oss.

Ditt plåtslageri i Västra Götaland

Vårt företag är duktiga på att tillgodose renoveringsbehoven hos en mängd olika kundgrupper, inklusive fastighetsägare, företag, lantbrukare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi är stolta över att arbeta i områden som Gullberg, Fritsla, Horred, Torestorp, Limsjöbacke och många fler i Kinnas omgivning.

Vad kostar det att byta hängrännor och stuprör

Det får du reda på genom att kontakta oss begära ut en gratis offert.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *