Installera solcellspaneler och solfångare i Kinna & Marks Kommun

Ta kontroll över din energikonsumtion och bli självförsörjande inom el eller värme med hjälp av vår takläggningsfirma! Vi är experter på att montera solcellspaneler och solfångare.

Kompletta tjänster för din solcellsanläggning

Vårt företag erbjuder en rad tjänster för att hjälpa dig att få den mest effektiva och kostnadseffektiva solcellsanläggningen. Vi erbjuder konsultation såväl som praktiska installationer.

 • Montera och installera solceller & solfångare
 • Framtagning av solcellspaket
 • Reparationer och underhåll

Fördelar med att välja vårt företag i Västra Götaland

När du väljer vårt takläggningsföretag får du en högkvalitativ installation och tryggheten som kommer med att jobba med erfarna och kompetenta yrkesmän. Dessutom kan du som privatkund använda avdraget för Grön Teknik för att sänka kostnaden för din solcellsanläggning med upp till 50%.

Vi arbetar för dig oavsett om du är fastighetsägare, företag, lantbrukare eller privatperson

Vårt takföretag jobbar med kunder i och omkring Kinna och områdena runt omkring, som Bonared, Horred, Bobygd, Torestorp och Öxabäck. Vi har erfarenhet av att arbeta med en rad kundgrupper, från villaägare och bostadsrättsföreningar till företag och lantbrukare.

Få din gratis offert idag

Ta första steget mot en mer hållbar och självförsörjande framtid genom att kontakta oss för en gratis offert. Vi hjälper dig att realisera dina planer på en egen solcellsanläggning. Tveka inte, hör av dig för din kostnadsfria offert!

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *