Skorstensrenovering i Kinna & Marks Kommun

Som ett ledande takläggningsföretag i Kinna har vi lång erfarenhet av skorstensrenoveringar. Vi har hjälpt många fastighetsägare med att renovera deras skorstenar och göra dem säkra och funktionella igen. Om du har en skorsten som behöver renoveras eller om du undrar om den fungerar som den ska, tveka inte att höra av dig till oss idag!

En rutinerad takentreprenör för din skorsten

Vad behöver göras på din skorsten? Vi utför till exempel tätningar, renoveringar och reparationer på skorstenar i metall och tegel.

Varför välja oss när du behöver renovera skorstenen

Välj oss som ditt takläggningsföretag för en säker, pålitlig och kostnadseffektiv lösning för din skorsten. Vi har en lång historia av nöjda kunder och vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster. Dessutom, som en privatkund kan du sänka kostnaden för din renovering med hjälp av ROT-avdraget när du anlitar oss.

Vi jobbar i området runt Västra Götaland

Vårt företag jobbar i Kinna och i områden som: Marks kommun, Gullberg, Bobygd, Fritsla och Bonared. Vi jobbar för en mängd olika kundgrupper inklusive fastighetsägare, företag, villaägare, lantbrukare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner m.m.

Vi kan ge dig en gratis offert redan idag!

Hör av dig och få en offert från oss! Vi hjälper dig med ditt projekt och vi garanterar en lösning som möter dina behov och din budget.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *