Snöskottning & Snöröjning av Tak i Kinna & Marks Kommun

Vi erbjuder tjänster inom snöskottning och snöröjning av tak i Kinna med omnejd. Vi har lång erfarenhet och kunskap inom området och kan hjälpa dig att undvika de risker som förknippas med stora snömängder på vissa typer av tak..

Vi hjälper dig med allt inom taksäkerhet

Bäst skydd får du om du tecknar ett avtal om avrop med oss. Du kan då vara helt säker på att vi dyker upp vid behov och skottar ditt tak samt genomför istappsborttagning. Förutom detta är vi också konsult och montör av åtgärder inom taksäkerhet såsom snörasskydd, takbryggor med mera. Vi skottar tak på alla typer av fastigheter inklusive industrier, butiker, kontor, hyreshus m.fl.

Ett pålitligt alternativ

Vi är ett utmärkt alternativ för dig som söker kvalitet och säkerhet för ditt tak. Vår erfarna och kompetenta personal säkerställer att allt snöröjningen utförs professionellt, effektivt och säkert för alla inblandade.

Snabb och säker takskottning i Västra Götaland

Vi skottar tak i och runt Kinna, till exempel i Marks kommun, Torestorp, Gullberg, Limsjöbacke, Horred och Sätila. Våra kunder inkluderar fastighetsägare, företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

Kontakta oss om du behöver hjälp med takskottning

Kontakta oss idag för en gratis offert för snöröjning! Vi lovar en snabb och enkel process från start till mål.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *