Lägga tegeltak, shingel & betongpannor i Kinna & Marks Kommun

Vi är specialist på tegel-, betong- och shingeltak. Oavsett om du bygger ett nytt hus eller renoverar din befintliga bostad så kan vi möta dina behov inom takläggning.

Våra tjänster för tegeltak, shingel & betongpannor

Vi lägger, reparerar och renoverar tak av tegelpannor, shingel och betongpannor. Ska du lägga nytt? Tegelpannor ger ett traditionellt utseende med lång hållbarhet. Betongpannor är å sin sida lättare och billigare än tegelpannor, men har samma hållbarhet. Till sist är shingel är en prisvärd takbeläggning som väger mycket lite och som ger ett modernare utseende. Som privatkund kan du använda ROT-avdraget för sänkt kostnad om du vill lägga om, reparera eller lägga nytt tak på din bostad.

Kompetent takläggning för alla kundgrupper i Kinnaområdet

Vårt erfarna takläggningsföretag i Kinna har jobbat med alla möjliga kundgrupper, från fastighetsägare till företag, från villaägare till lantbrukare, från bostadsrättsföreningar till privatpersoner. Vår kundbas finns i Kinna med omnejd, till exempel i Marks kommun, Gullberg, Fritsla, Bonared, Bobygd och Öxabäck.

Få ett kostnadsfritt prisförslag och bli en av våra nöjda kunder

Tveka inte att ta kontakt med oss för att få ett gratis kostnadsförslag! Vi kommer att ge dig takläggning som både ser utmärkt ut och fungerar optimalt.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *